Hitta ett bra sparkonto

Letar du efter ett sparkonto som kommer ge dig en avkastning som verkligen kommer göra att dina besparingar stadigt växer? I så fall kan du ta hjälp av 1sparkonto.se för att hitta det rätta stället för dina sparpengar. På denna hemsida så rekommenderas både banker och finansinstitut som ger dig en betydligt bättre sparränta än storbankerna.

 

Just nu så rekommenderas till exempel Ikano Bank som erbjuder sina kunder en sparränta på upp till 2,98 %. I jämförelse med en storbank som till exempel SEB, som just nu erbjuder sina kunder en sparränta på 0,7 %, så är det en betydligt bättre ränta. Om du bestämmer dig för att öppna ett sparkonto hos Ikano så kommer dina pengar att skyddas av den statliga insättningsgarantin, så om banken till exempel skulle gå i konkurs så har du rätt till en viss ersättning av dina sparpengar.

 

Men om du däremot använder dig av någon av de finansinstitut som 1sparkonto.se rekommenderar så kommer dina besparingar inte att skyddas av insättningsgarantin. Men om du väljer att öppna ett sparkonto hos ett finansinstitut så kommer du garanterat åt den högsta sparränta på markanden. Om du vill läsa mer om banker och finansinstitut som erbjuder dig en attraktiv ränta, surfa in på 1sparkonto.se idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *