Jag heter Dag Detter

Ja, jag heter Dag Detter och det har jag fått lida för. Det finns nämligen en Dag Detter till här i världen, mannen som bolagiserade SJ. Det är ju otroligt att det finns två personer som har ett sådant unikt namn, först trodde jag att det bara var jag som hette Dag Detter.

Jag är verkligen ingen känd person. Jag arbetar i charkdisken på ICA och de enda uppstyckningar jag gör är uppstyckning av kött. Dag Detter styckade upp SJ och det är en helt annan sak. Vi spelar så att säga i helt olika ligor. Ändå finns det företag som skickar mail till mig och kontaktar mig på Facebook eftersom det tror jag är den andre Dag Detter. De har även ringt mig. De vill antingen snacka business med mig eller så är de arga för vad jag ställde till med när jag styckade upp SJ. Men då brukar jag svara att det enda jag har styckat upp är kött.

Jag har inte heller fejkat med mina meritförteckningar. Jag har ett mediokert betyg från högstadiet och gymnasiet och sedan dessa har jag bara arbetat på ICA, det står det i min meritförteckning, det och inget annat. Tydligen hade den andra Dag Detter fuskat har jag fått veta, så jag må vara en simpel ICA-medarbetare och inte personen som styckade upp SJ, men jag är i alla fall den ärligare versionen av Dag Detter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *