Nöjd med mitt nya gratis antivirusprogram

Häromveckan började jag leta efter ett riktigt bra gratis antivirusprogram. Det var nämligen så att mitt gamla kommersiella antivirusprogram började löpa ut och jag hade inte lust att betala flera hundra kronor för att få använda det i ett år till. Dessutom visste jag ju att det fanns flera riktigt bra gratis antivirusprogram som jag kunde ladda ner direkt från nätet och dessa var i princip lika bra som mitt gamla betalprogram. Okej, jag vet att mitt kommersiella antivirusprogram har en massa extra funktioner och en riktigt bra brandvägg, men faktum är att jag sällan använder mig av extrafunktionerna och det går faktiskt att även ladda ner en gratis brandvägg på nätet.

Okej, så jag började alltså leta efter en ett riktigt bra gratis antivirusprogram på nätet och hamnade då på en sajt som heter gratisantivirusprogram.com och det är jag glad för att jag gjorde. Där finns det massor av rekommendationer på riktigt bra gratis antivirusprogram och ett antal recensioner. Jag läste alla recensioner och rekommendationer och valde tillslut ut ett gratis antivirusprogram som jag laddade ner och installerade. Nu har jag kört det i några veckor och det verkar funka hur bra som helst. Mitt gratis antivirusprogram har inte slöat ner min dator och det har flera gånger tagit bort virus som försökt ta sig in i min dator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *